Telefon: 0745 203 280

Program: Luni – Vineri 10:00 – 16:00

Drujbe și piese de drujbe -  - Depo Tools

Drujbe și piese de drujbe

Drujbe sau motoferastraie sunt echipamente ideale atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic. La ce se foloseste o drujba? La taierea lemnelor fara ca tu sa depui efort si asta intr-un timp foarte scurt. 

Clasificare drujbe / motofierastraie 

O drujba este o unealta puternica si deosebit de maleabila si tocmai de aceea ea poate fi utilizata pentru diverse treburi gospodaresti, pentru taierea de busteni sau trunchiuri groase de copaci, dar si pentru opere de arta cum sunt sculpturile in lemn sau in gheata. Important este sa-i cunosti caracteristicile si sa o manuiesti asa cum trebuie.

 Un motofierastrau poate fi dotata fie cu motor termic, fie cu motor electric. Dintre cele mai eficiente si cele mai cautate drujbe sunt cele dotate cu motor termic in 2 timpi. De ce? Deoarece turatia acestei drujbe este mai mare, iar tu beneficiezi de mai multa independenta in manuirea ei. 

Deosebit de utilizate sunt si drujbele electrice, care sunt mai ieftine, insa au dezavantajul de a trebui cuplate la un cablu electric. Cel mai adesea se utilizeaza in constructii si in zonele in care motofierastraie cu motor termic nu sunt permise datorita zgomotului foarte puternic pe care il produc. 

Indiferent ce drujba vei alege din magazinul nostru, trebuie sa stii ca fiecare marca are diverse modele de drujbe, ideale atat pentru micile gospodarii, dar si pentru agricultura sau chiar pentru exploatari forestiere. Iar pe langa varietate iti oferim si accesoriile potrivite pentru drujbele alese, piese de schimb, consumabile si service la standarde inalte de calitate.

Arată Filtre Magazin
Copyrights © 2023 Simple Tools SRL. Toate drepturile rezervate.